fbpx

Trade In Kampagne

Skift din gamle lyd ud med Bang & Olufsen lyd

Benyt dig af vores eksklusive Trade In Kampagne tilbud

Vi giver 3.500 – 15.000 DKK for dine gamle højttalere, når du køber et sæt Beolab 17, Beolab 18, Beolab 20 eller vores subwoofer Beolab 19.

Beolab 17 – Trade In Kampagne

Byt dine højttalere til Beolab 17
– og få 3.500 kr. i bytte for dine gamle højttalere.

Højttaleren, der kan vendes og drejes, vandret og lodret, så den altid vil passe perfekt ind lige netop dér, hvor du ønsker. BeoLab 17 er med sin trådløse teknologi et super fleksibelt højttaler valg. BeoLab 17 er en alsidig, elegant og overraskende kraftfuld trådløs højttaler. Den er solid, iøjnefaldende og med en lyd, der langt overgår størrelsen. Vælg mellem et væld af farvekombinationer og placeringsmuligheder – se farveskema nedenfor.

Fås i farverne: Aluminium, Sort, Brass Tone og Hvid

Beolab 18 – Trade In Kampagne

Byt dine højttalere til Beolab 18
– og få 7.500 kr. i bytte for dine gamle højttalere.

Beolab 18 er kulminationen på Bang & Olufsens udformning af perfekt og autentisk lyd. Et imponerende stykke håndværk med en lydkvalitet i særklasse. Vælg mellem flere smukke lamel-fronte samt aluminium og byg dine egne højttalere, så de passer ind i dit hjem. Vælg mellem placering på gulv eller væg.

Fås i farverne: Bronze Tone, Natural, Black og Brass Tone

Beolab 19 – Trade In Kampagne

Byt dine højttalere til Beolab 19
– og få 3.500 kr. i bytte for dine gamle højttalere.

Beolab 19 er en progressiv trådløs subwoofer med fyldig og dynamisk bas og stor fleksibilitet, når det gælder placeringen. Hver eneste detalje er resultatet af visionen om at gengive alle aspekter af lydens emotionelle effekt.

Fås i farverne: Grå, Sort, Brass Tone Black og Hvid

Beolab 20 – Trade In Kampagne

Byt dine højttalere til Beolab 20
– og få 15.000 kr. i bytte for dine gamle højttalere.

En meget fleksibel trådløs højttaler med bløde høje frekvenser og en ekstremt intens bas, der kan placeres hvor som helst i rummet uden at gå på kompromis med det visuelle udtryk og lydkvaliteten.

Fås i farverne: Sort og Hvid

Indbytningsbeløb gælder dine højttalere af ethvert mærke. Tilbuddet kan ikke overføres til kontantrabat eller kombineres med andre kampagnetilbud.

 

Kontakt os og høre mere om Trade In Kampagnen

Menu