Brugte B&O Lydsystemer

Der kan være mange gode grunde til at købe et brugt B&O anlæg. Den ene værende prisen. Prisen er naturligvis lavere på et brugt B&O lydsystem end det er på et nyt. De gamle anlæg er tit også af lignende eller bedre kvalitet, end dem der kommer direkte fra fabrikken. Hos B&O Horsens er vi eksperter i brugte Bang og Olufsen anlæg og lydsystemer. Vi har gennem rigtig mange år samlet erfaring indenfor Bang og Olufsen og kan derfor skrive under på, at kvaliteten ikke bliver dårligere med årene, blot fordi det har været brugt tidligere.
Af samme grund tilbyder vi garanti på vores brugte B&O anlæg*.

Brugt B&O anlæg hos B&O Horsens

Brugte B&O anlæg er efterhånden blevet en tradition her i Danmark. Vi har udviklet en tradition for at handle med brugte B&O anlæg, fordi vi ved, at et brugt B&O anlæg er synonym med kvalitet. Hos Bang og Olufsen i Horsens forstår vi problemstillingerne og spørgsmålene, som kan opstå ved at købe et produkt i den prisklasse, brugt. Derfor vil du ved os opleve samme høje service niveau, om du køber brugt eller nyt.

Mulighed for designklassikere 
En af de helt store fordele ved, at købe brugte B og O anlæg, er at du har mulighed for at rende ind nogle ægte designklassikere. Designmesterværker, som ellers forlængst var udgået af produktion kommer ofte til salg igen på et senere tidspunkt. Dette lader sig gøre, fordi selv de ældre B&O anlæg opretholder samme høje standard for lyd som de nye. B&O har siden starten på brandet været synonym med den gode lyd og den høje kvalitet.

*Garantien er som oftest enten 6 eller 12 måneder, men kan variere. Tjek det enkelte produkt for den eksakte garanti. Er du i tvivl? Så ring eller skriv til os, så står vi klar til at hjælpe.

Menu