Brugte B&O højttalere

Spar penge ved at købe brugte B&O højttalere hos B&O Horsens.
Vi har et stort udvalg af højttalere til en billigere pris, end hvad nye højttalere ville koste. Hele vores udvalg er samlet på vores DBA forhandlerside. Hvor du også kan finde resten af vores udvalg af brugt B&O.

Fordelene ved brugte B&O højttalere

Prisen er selvfølgelig en oplagt fordel ved at købe brugt fremfor nyt. Der er både 10-20-30 % at spare. Hvis ikke endnu mere ift. den nypris, som egentligt var tænkt fra starten. Derfor får du samme høje kvalitet af brugte B&O højttalere, som du ville gøre, hvis du købte nye. De er bare lidt billigere.

En anden fordel ved, at købe dem brugt er, at du får nogle produkter, som har været gennemtestede – en model der er nogle år gammel, har ikke længere de “børnefejl”, som nye produkter ofte kan have. Der er ligeledes ofte kommet grundige tests, som forklarer de bedste indstillingerne til højttalerne. Du får altså et produkt, som er mere gennemtestet.

Ligeledes er der mulighed for at nogle af de brugte B&O højttalere, siden de blev lanceret, har udviklet sig til at opnå status som designklassikere. Hvorfor de måske kan være endnu mere attraktive end de var fra start. Dette ses ofte ved high-end produkter af samme format som Bang og Olufsen,

Menu