Beovision

Brugt B&O hos B&O Horsens

At købe brugt B&O er noget man med stor fordel kan gøre. Kvaliteten ændrer sig ikke på produkterne, blot fordi det har været brugt før. Det er ligeledes grunden til, at vi har valgt at fører et stort sortiment af brugte bang og olufsen produkter. Du vil få mulighed for at købe nogle udgåede designklassikere, som ikke forhandles mere.

* Produkterne vises på vores DBA profil for B&O Silkeborg men kan handles i butikken i Horsens.

Garantien på brugt B&O

På udvalget af brugte B&O produkter, kan du under de enkelte produkter se, hvilken garanti som vi tilbyder på dette produkt. Der er ofte tale om en garanti på 6 måneder.
Garantien tilbyder vi, fordi vi kan stå inde for produkternes kvalitet. Vi er 100% sikre på, at alle de produkter vi sælger er i orden. Således er de altså i sandhed lige så gode som nye.

Der er store beløb at spare, hvis man køber et brugt B&O produkt. Det kan både dreje sig om 10-20-30% på de enkelte produkter. Hvis du trykker på knappen ovenfor og går til vores DBA forhandlerside, så vil du kunne se de forskellige produkter og de super gode priser.

Brugt Bang og Olufsen – En verden af tidsløse klassikere

En af de mulighederne ved at købe brugt, er at du kan få nogle ellers udgåede produkter og det med forhandlergaranti. Vi gennemgår produkterne inden vi sælger dem videre. Således at de er i orden.

Af samme grund er der mulighed for virkeligt at spare penge på nogle designklassikere. Produkter som tidligere har været en del af produktionen, men som er udgået af den ene eller den anden grund. B&O’s brugte produkter og tidligere produkter har ofte været forud for deres tid på teknologifronten og derfor vil der ofte være samme eller bedre muligheder for tilkobling af forskellige devices.

Lyden er den samme
Du får selvfølgelig samme høje lydniveau, om du køber brugt B & O eller nyt. Lyden er et helt kapitel for sig selv og du behøver ikke tage vores ord for at den er god. Sving ned forbi butikken og hør den selv. Her er, stort set, hele sortimentet repræsenteret og derfor vil der også være rig mulighed for at høre eller se netop dit ønskede B&O produkt i aktion.

Vil du høre mere om vores produkter?
Så skal du svinge forbi vores shop, ringe til os eller skrive os en mail. Så kan du høre til om netop dit ønskede produkt er på lager, om dets stand og alt det der.
Vores butik i Silkeborg er en af landets førende, når det kommer til (brugt) Bang og Olufsen. Vi har samlet stor ekspertise på området gennem rigtig mange år. I al den tid har vi ligeledes handlet med brugt B og O. Derfor vil vi kunne rådgive dig ud fra en faglig ekspertise, som du ikke finder ret mange andre steder i landet.

Menu