b&o billede

Det nye BeoVision Eclipse – en ægte biografoplevelse

PITCH BLACK.
PITCH PERFECT.

Indimellem går tingene op i en højere enhed og skaber en sjælden og spektakulær oplevelse. Med BeoVision Eclipse kombinerer vi billeder og lyd, der er så livagtige og kraftfulde, at de nærmest kommer ud af skærmen. Det ultimative TV.

Det nye BeoVision Eclipse skaber en helt ny TV-oplevelse ved at kombinere smukke OLED 4K-billeder med verdens bedste TV-lyd.

BeoVision Eclipse inviterer dig og din familie til at dele værdifulde øjeblikke ved at nyde den ultimative biografoplevelse sammen.

ECLIPSE ER ANKOMMET

ABSOLUTE BLACK

BeoVision Eclipse fås både i 55″ og 65″ og leverer fantastisk OLED 4K HDR-billedkvalitet med Dolby Vision™-teknologi. De selvoplyste OLED-pixel har en magisk evne til at skabe uendelig kontrast og et absolut sortniveau, der gengiver livagtige billeder i biografkvalitet, som er tro mod kilden.

OVERLEGEN LYD

SoundCenter er udstyret med et integreret 3-kanals-højttalersystem på 450 watt, der overgår selv den mest potente soundbar på markedet. Med mulighed for at tilslutte otte trådløse højttalere samt kablede indgange har du frihed til at skabe din ideelle surround sound-oplevelse.

DIT UNDERHOLDNINGSCENTER

BeoVision Eclipse er lige så fleksibelt, som det er spektakulært – meget mere end et TV. Det har Chromecast built-in™-teknologi, Multiroom-konnektivitet og integrerede musikstreamingtjenester, så du kan afspille al den underholdning, du vil have, på din måde.

DESIGNSTATEMENT

Dets skarpe, sorte glasdisplay skærer sig igennem en organisk krop af aluminium. Det er et klart og dristigt designstatement med billede og lyd i perfekt harmoni. Lad BeoVision Eclipse svæve på magisk vis på det integrerede vægbeslag, eller placer det på den fleksible, motoriserede gulvstand – placeringsmulighederne er lige så elegante som selve TV’et.

Related Posts

Ingen resultater fundet.
Menu