BeoSound 35 er et nyt high-end alt-i-et-musiksystem med multiroom Det er efterfølgeren til BeoLab 3500, men er meget mere end en højttaler. Det kan bruges som et linkroom-produkt, ligesom BeoLab 3500, men det kan også bruges som et komplet high-end musiksystern

BeoSound 35 har en utroligt harmonisk og velafbalanceret lydprofil, som er designet til at kunne fylde alle rum i boligen med stor lyd.

BeoSound 35 har en brugervenlig touch-brugerflade med display, er placeringsvenligt og let at slutte til mobile enheder og har integreret adgang til musik- og radiostreamingtjenester. Alt sammen samlet i ét produkt i det karakteristiske Bang & Olufsen design

BeoSound 35 gør det let at møblere huset og bruge digital musik i hverdagen.

news-bs35

BeoSound 35 kan opleves i butikken primo april 2016, og kommer til at koste kr. 16.995,-

Menu